Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çok daha hafif olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem anında esner fakat yıkılmaz.

Duvardan çatıya, elektrikten su tesisatına tüm ustalık gerektiren uygulamalar profesyonel ekiplerimizce yapılmakta olup usta sorunlarını ortadan kaldırır. Kurulum sonrası prefabrik evin iç ve dış boyası yine profesyonel boya ekiplerimizce gerçekleştirilmektedir.

Tek ve iki katlı prefabrik evlerin ruhsat izin maliyetleri belediyelerce belirlenmektedir. Bağlı bulunan belediyeden tek katlı veya dubleks konut ruhsat izin maliyeti kolayca öğrenilebilir.

Prefabrik ev; duvardan penceresine kadar her türlü detayın fabrikada üretildiği ve inşa edilirken temel kazılmasına gerek duyulmayan yapılardır. İstenen yerde kurulumu gerçekleştirilebilen prefabrik evler, hafif yapısıyla doğal afetlere karşı dayanıklıdır.

Anahtar teslimi prefabrik ev zemin betonu dahil A’dan Z’ye evin oturumunuza hazır dimension teslimini ifade eder.

Prefabrik ev alırken önce bizim youtube, instagram ve facebook sayfalarımızda bulunan müşteri yorumlarımızı evlerin detaylı videolarını izlemenizi müşterilerimizle instagram ’da yaptığımız prefabrik ev soru cevap canlı yayınlarını izlemenizi tavsiye ederiz sonrasında tüm bilgiyi edindikten sonra Kocaeli Gebze’de ki Türkiye’nin en büyük prefabrik ev fabrikamıza ziyaret etmeniz gerekmektedir.

Hazır ev ısı ve ses yalıtımıyla beraber prefabrik ev yapı güvenliğiyle de üstün. Çift taraflı iki özel levha arasına izolasyonlu ısı köprüsüne izin vermeyen özel dolgu ile dış duvarda ten cm prefabrik ev modelleri duvar kalınlığı yapıya sıcak ve soğUnited kingdom havada iklimlendirme kolaylığı sağlıyor. Çift camlı pvc pencereler yapı bloklarına adeta lego gibi geçerek montajlandığından bu izolasyon daha da artıyor.

Dış duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı olarak 6 cm malzeme kullanmaktayız. Duvar panelleri prefabrik ev fiyatları arasında sixteen dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve prefabrik ev ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

Anahtar teslimi uygulamalarda prefabrik evin zemin betonundan kurulum sonrası şap ve fayans uygulamalarına varana kadar her uygulama üretici firma tarafından gerçekleştirilmektedir.

Prefabrik binaların nakliyesi; kamyon, tır, gemi, tren veya kargo uçakları ile yapılmaktadır. Ortalama 7m ahşap kasalı bir kamyon 90m2 prefabrik bina malzemesi alır. Ortalama toplam ağırlık 7-9 ton arasında değişir.

Olası bir durumda tekrar kurulum imkanı da bulunmaktadır. Aynı zamanda prefabrik evler, kullanılan malzemeler nedeniyle betonarme evlerden daha tasarruflu yapılardır.

Uzun yıllara dayanan Villa Yapı güvencesi ve deneyimiyle ihtiyaç ve beklentiler dikkate alınarak seçilen en kaliteli malzemelerin kullanıldığı prefabrik prefabrik ev evler uygun maliyet avantajı müşterilere sunuluyor; onlar için güvenli ve konforlu yaşam alanları inşa ediliyor.

Prefabrik evler, Nevyap'ın yenilikçi ve kaliteli yaşam alanları yaratma vizyonunun bir parçasıdır ve contemporary yaşamın ihtiyaçlarına cevap verir.

Prefabrik evler ısı yalıtımı olarak betonarme evlerden çOkay daha iyi yapılardır çünkü evin her duvarında 16 dns strafor ya da forty dns taş yünü, çatıda ise 10 santim kalınlığında izolasyon bulunmaktadır. Ses konusunda ise betonarme yapılarla aynı sayılabilecek bir izolasyona sahiptir.

Report this wiki page